Procedură, activitate, obiectiv
Orice afacere începe cu stabilirea obiectivului strategic. Obiectivul strategic poate fi decelat mai apoi în obiective principale și secundare. Obiectivele se realizează prin activități, iar realizarea oricărei activități, pe baze științifice și cuantificabile, se realizează pe baza procedurilor.

Dintre activitățile care se realizează în cadrul unei afaceri, activitățile financiar-contabile sunt de o importanță majoră. Realizarea acestor activități pe baza unor proceduri asigură un management performant. 
Intrați în legătură cu noi
Servicii
Redactarea politicilor și procedurilor financiar-contabile în concordanță cu profilul specific de activitate al companiei
Consultanță și asistență în implementarea procedurilor financiar-contabile
Consultanță privind implmentarea și menținerea unui sistem de management al controlului intern
Trei proceduri de care are nevoie orice companie
Este cunoscut faptul că manualul de politici contabile nu trebuie să îi lipsească niciunei companii din România. Politicile contabile reprezintă toate principiile și practicile pe care le aplică o entitate în procesul de întomcire și prezentare a situațiilor financiare.

În plus față de politicile și procedurile contabile, legislația română prevede încă două tipuri de proceduri pe care trebuie să le aibă orice companie..

Citește mai mult…

Ai o întrebare? Sună-ne acum

+40 744 583 031

Vizitează-ne de luni până vineri în intervalul

08:00 - 16:00

Scrie-ne la adresa de email

office.g500@yahoo.com