Profesionalism, competență, transparență
G2 Expert are o experiență de peste 10 ani în domeniul auditului, contabilității, consultanței fiscale și prețurilor de transfer.
 
Colaborările pe care le-am avut în tot acest timp cu clienții noștrii s-au concretizat în parteneriate durabile, noi fiind mereu preocupați de impactul pe care noutățile din domeniul financial-contabil și fiscal și modificările legislative îl au pentru partenerii noștrii.
Designed by Răzvan Cîrdan
Obiectivul G2 Expert este de a continua să oferim partenerilor noștrii servicii integrate, croite pe nevoile acestora, la cel mai înalt nivel de profesionalism, competență și expertiză.
Publicațiile noastre
Eforturile noastre s-au concretizat și în editarea a trei cărți de specialitate, toate bazate pe practica de zi cu zi a angajaților noștri, editate de Risoprint Cluj-Napoca în anii 2009 și 2010.
„Proceduri financiar contabile” (autori: Man Gheorghe Alexandru, Rus Adina Cornelia),
„Ghid practic de audit financiar” (autori: Man Gheorghe Alexandru, Rus Adina Cornelia)
„Audit intern vs. Control intern” (autori: Man Gheorghe Alexandru, Marian Bogdan Ovidiu)
Acreditări
G2 Expert este membră a Camerei Auditorilor Financiari din România și este înregistrată la Autoritatea pentru Supravegherea Publică a Activității de Audit Statutar, echipa fiind formată din auditori financiari autorizați de către ASPAAS, experți contabili autorizați de către CECCAR și consultanți fiscali autorizați de către CCF.
Transparență
La G2 Expert subliniem și reconfirmăm mereu valorile noastre și principiile pe care le susținem: respectul față de colaboratorii și clienții noștii, deschiderea față de aceștia, integritatea și profesionalismul angajaților noștri, calitatea serviciilor pe care le oferim și nu în ultimul rând, devotamentul nostru față de toate cele enumerate anterior.

Rapoartele de transparență vin în completarea valorilor și principiilor enumerate pentru a vă oferi o imagine mai profundă a activității noastre.

Ai o întrebare? Sună-ne acum

+40 744 583 031

Vizitează-ne de luni până vineri în intervalul

08:00 - 16:00

Scrie-ne la adresa de email

office.g500@yahoo.com