Contabilitatea înseamnă mai mult decât cifre
Situații financiare, balanțe de verificare, declarații fiscale. Toate aceste informații sunt esențiale nu doar pentru evidența contabilă a companiei, ci și pentru a putea identifica eventuale puncte slabe, care să fie mai apoi remediate.

Contabilitatea nu înseamnă doar cifre și monografii contabile, ci este o știință a cărei analize pot determina foarte ușor gradul de reușită a unei afaceri.
Intrați în legătură cu noi
Servicii
Consiliere în întocmirea documentelor contabile primare, preluarea și înregistrarea acestora în contabilitate, întocmirea balanțelor de verificare, a registrelor contabile, evidența clienților, a furnizorilor, a stocurilor, a mijloacelor fixe ș.a.
Calculul, întocmirea și depunerea declarațiilor privind impozitul pe profit, pe veniturile microîntreprinderilor, pe dividende și a celor privind taxa pe valoare adăugată
Întocmirea situațiilor financiare individuale în conformitate cu cadrul de raportare specific aplicabil companiei
Întocmirea situațiilor financiare consolidate în conformitate cu cadrul de raportare specific aplicabil societății-mamă
Informare privind modificările legislative, asistență în optimizarea fluxului documentelor contabile și analize privind activitatea companiei
Contabilitatea, o știință?
Știința stăpânirii afacerilor, după cum a mai fost numită contabilitatea, a apărut acum mai bine de 500 de ani, devenind un concept de neînlocuit pentru urmărirea existenței și mișcării bunurilor și rezultatelor activității.

Contabilitatea presupune dedicare, integritate, obiectivitate, principialitate și consecvență.

Citește mai mult…

Ai o întrebare? Sună-ne acum

+40 744 583 031

Vizitează-ne de luni până vineri în intervalul

08:00 - 16:00

Scrie-ne la adresa de email

office.g500@yahoo.com