Vineri, 21 aprilie 2017, reprezentanții G5 Consulting au participat la Seminarul de instruire profesională cu tema Noutățile Codului fiscal în anul 2017, susținut de doamna Ioana Sârbu consultant fiscal cu experiență vastă în domeniu, membră a Camerei Consultanților Fiscali din România și organizat de Reprezentanța Regională Nord-Vest Cluj-Napoca a Camerei Auditorilor Financiari din România.

Ioana Sârbu deține o experienţă de peste 11 ani în acordarea de servicii de consultanţă fiscală şi financiar-contabilă. Pe lângă aspectele de consultanță fiscal-financiară, a acordat consultanță și a coordonat operațiuni de restructurare, dar și revizii financiare și fiscale (due diligence).

Este membră a numeroase organisme profesionale dintre care amintim: ACCA (Association of Chartered Certified Accountants), Camera Consultanţilor Fiscali din România (CCFR), Camera Auditorilor Financiari din România (CAFR), Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR) sau Asociația Națională a Evaluatorilor Autorizați din România (ANEVAR).

Evenimentul a avul loc în cadrul Universității Creștine „Dimitrie Cantemir”, Facultatea de Ştiinţe Economice din Cluj-Napoca.

 

Categorii: Noutăți