Fondurile structurale constituie o oportunitate de finanțare a afacerilor dacă le ști utiliza corect dar pot constitui un risc major în caz contrar. De aceea am dezvoltat un compartiment în cadrul companiei noastre care poate oferi cu profesionalism și competență servicii de consultanță în domeniul accesării și implementării de proiecte finanțate din fonduri nerambursabile.

Serviciile de consultanță accesare fonduri structurale, management, constau în:

  • consultanță în scopul identificării celei mai bune investiții;
  • consultanță pentru scrierea proiectului, respectiv a cererii de finanțare;
  • consultanță cu privire la implementarea și managementul proiectului astfel încât rambursarea cheltuielilor să fie la nivel maxim raportat la sumele aprobate prin contractul de finantare.

Prin contractul pe care-l semnaţi cu noi, G5 CONSULTING îşi asumă responsabilitatea profesională asupra tuturor serviciilor prestate, respectând permanent confidenţialitatea asupra tuturor lucrărilor efectuate şi a informaţiilor referitoare la compania dumneavoastră, atât în perioada în care sunteţi clientul nostru, cât şi după sistarea contractului de prestări servicii.

TARIFE
Pentru o evaluare a serviciilor de consultanță accesare fonduri structurale, management proiecte vă rugăm să ne contactați la telefon: 0264/214.434; 0744/583.031; e-mail: office.g500@yahoo.com.
Tarifele sunt stabilite în funcție de numărul de ore prestate, de specificul activității și de responsabilitățile și obligațiile fiecărei părți.