Litigiile comerciale dintre agenții economici, litigiile fiscale dintre entități și ANAF, modificările din cadrul entităților determină ca tot mai mulți agenți economici să aibă nevoie de servicii de expertiză contabilă și fiscală, judiciară și extrajudiciară.

Serviciile profesionale de expertiză contabilă și fiscală judiciară și extrajudiciară constau în:

  • Expertiză contabilă și fiscală judiciară;
  • Expertiză contabilă și fiscală extrajudiciară;
  • Expertiză pentru majorări capital social, pentru fuziuni, divizări și lichidări de firme.

Prin contractul pe care-l semnaţi cu noi, G5 CONSULTING îşi asumă responsabilitatea profesională asupra serviciilor prestate, responsabilitatea cu privire la termenele de predare a acestor rapoarte, respectând permanent confidenţialitatea asupra tuturor lucrărilor efectuate şi a informaţiilor referitoare la compania dumneavoastră, atât în perioada în care sunteţi clientul nostru, cât şi după sistarea contractului de prestări servicii.

TARIFE
Pentru o evaluare a serviciilor de expertiză contabilă și fiscală judiciară și extrajudiciară vă rugăm să ne contactați la telefon: 0264/214.434; 0744/583.031; e-mail: office.g500@yahoo.com.
Tarifele sunt stabilite în funcție de numărul de ore prestate, de specificul activității și de responsabilitățile și obligațiile fiecărei părți.